Jabłko podane na ciepło z ulubionymi, aromatycznymi dodatkami

Tloczone Jablko na ciepło Bracia

Cynamon, imbir, goździki – przyprawy korzenne, które rozgrzewają i smakują. A gdyby tak połączyć je z naturalnym, tłoczonym sokiem jabłkowym, tworząc bezalkoholowego grzańca?

Bracia Sadownicy inspirują do przygotowania Tłoczonego Jabłka na ciepło, z ulubionymi, aromatycznymi dodatkami. Proponują również unikalny produkt, wygodne rozwiązanie w sezonowej wersji – Grzane Jabłko – tłoczony sok jabłkowy, z dodatkiem rozgrzewających przypraw, w trzech autorskich recepturach.

Zimowe, rozgrzewające soki – proste do przygotowania, zapewniają chwile prawdziwej przyjemności w długie zimowe wieczory. Otulają niczym ciepły koc i poprawiają nastrój.

Idealnym pomysłem będzie stworzenie własnej wersji, skomponowanej z użyciem ulubionych, pełnych aromatu dodatków. Najważniejsza jest jednak odpowiednia baza. Warto sięgnąć po naturalne rozwiązanie - owocowe, z dobrym, prostym składem – jak Tłoczone Jabłko Braci Sadowników. To 100% sok tłoczony na zimno, wytwarzany z polskich jabłek, naturalnie słodki - bez dodatku cukru, barwników ani konserwantów. Wystarczy go podgrzać, dodać ulubione rozgrzewające przyprawy. Bezalkoholowy, zimowy grzaniec będzie smakował całej rodzinie, również najmłodszym.

Specjalnie na sezon zimowy Bracia Sadownicy przygotowali nowość - Grzane Jabłko. Do świeżo wytłoczonego soku jabłkowego dodali rozgrzewające przyprawy korzenne. Grzane Jabłko jest dostępne w trzech wariantach smakowych: z cynamonem i goździkami – to klasyczne połączenie przypraw korzennych i jabłek; z pomarańczą i imbirem – idealnie zbilansowane nuty słodyczy i ostrości oraz z maliną i kardamonem – nieoczywista, a ciekawa smakowo kompozycja.

Jak wszystkie produkty Braci Sadowników, także Grzane Jabłko ma prosty, krótki skład – tylko soki tłoczone i naturalne ekstrakty. Bez dodatku cukru. Jest lekko pasteryzowane, co jest gwarancją bezpieczeństwa przy zachowaniu walorów smakowych świeżych owoców. Świetnie smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno.